Mirësevini në

MOTO ADVENTURE SARANDA

Në maj te vitit 2010 lind Moto Adventure, me aktivitet në sektorin e automjeteve e motoçikletave me qera, duke i ofruar tregut lokal një pikë referimi për sezonin veror dhe jo vetëm. Falë punës plot pasion dhe energji të stafit, si edhe rritjes konstante ndër vite, sot Moto Adventure disponon një gamë të gjerë automjetesh dhe motoçikletash të cilindrave dhe markave të ndryshme.
Profesionaliteti, puna në grup, propozimet turistike dhe çmimet konkuruese janë bazat për një sherbim cilësor ndaj klientëve tanë. Ndër te tjera Moto Adventure propozon të shoqëroje klientët në zgjedhjen sa më optimale e komode, duke analizuar tendencat në sektorin e automjeteve e motoçikletave me qera dhe duke ofruar shërbime të diferencuara dhe të personalizuara.

Përse duhet të na zgjidhni

Jemi serioz në shërbimin që ofrojmë për klientët tanë

Motorra dhe makina të ndryshme me qera

Vendndodhje lehtësisht e gjetshme për turistët

Staf profesional dhe tepër korrekt

Marrje me qera në varësi të kërkesës suaj