Miresevini ne

MOTO ADVENTURE SARANDA

Në maj te vitit 2010 lind Moto Adventure, me aktivitet në sektorin e automjeteve e motoçikletave me qera, duke i ofruar tregut lokal një pikë referimi për sezonin veror dhe jo vetëm. Falë punës plot pasion dhe energji të stafit, si edhe rritjes konstante ndër vite, sot Moto Adventure disponon një gamë të gjerë automjetesh dhe motoçikletash të cilindrave dhe markave të ndryshme.
Profesionaliteti, puna në grup, propozimet turistike dhe çmimet konkuruese janë bazat për një sherbim cilësor ndaj klientëve tanë. Ndër te tjera Moto Adventure propozon të shoqëroje klientet në zgjedhjen sa më optimale e komode, duke analizuar tendencat në sektorin e automjeteve e motoçikletave me qera dhe duke ofruar shërbime të diferencuara dhe të personalizuara.

Rezervim Online

Falë rezervimit online, ju do të mund të keni mjetin që ju duhet në një kohë të shpejtë.

Siguri maksimale

Makinat tona ju ofrojnë siguri dhe komoditet maksimal për një udhëtim sa më të qetë.

Disponueshmeri

Jemi përherë të disponueshëm pë t’ju siguruar mjetin që ju nevojitet në çdo kohë.

Zgjidh tani mjetin tend

Merrni me qera një makinë ose motorr në Sarandë

Fillo udhëtimin tënd me ne

Me ndihmën tonë, udhëtoni më shpejt dhe me më pak kosto